söndag 2 juni 2013

Besvikelse och frustration - igen

Dagens debatt blev ingen debatt. JA-sidan valde att inte delta och därmed uteblev även den förväntade diskussionen som skulle ge svar på så många frågor. Svar ur olika synvinklar. Argument för och emot. JA eller NEJ? 

Som initiativtagare och arrangör av debatten känner Föräldragruppen för skolutveckling både frustration och besvikelse. Frustration över att åter igen nekas dialog med merparten av de folkvalda politikerna i en så viktig fråga som framtida skolorganisation och besvikelse över att allmänheten inte fick möjlighet att ta del av båda sidors argument. Flertalet av representanterna från JA-sidan uttrycker sig på olika sociala medier så som Facebook och bloggar och även i debattartiklar i diverse tidningar, men att ställa upp på en dialog verkar vara helt uteslutet. Varför väljer man att kritisera och konstatera i skrift, men inte att delta i en dialog öga mot öga? 

Vi vill ge en eloge till de politiker i M, Kd och Fp som faktiskt ställer upp och står rakryggade och tar emot allmänhetens frågor, oavsett åsikt. Vi vill även ge ett stort tack till Missionskyrkan i Årjäng och moderatorn Mogens Nielsen.

Föräldragruppen för skolutveckling fortsätter sitt arbete och ni träffar oss närmast på nationaldagsfirandet i Årjäng och Östervallskog. Vi svarar gärna på era frågor, såväl här på bloggen och Facebook som öga mot öga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar