fredag 15 mars 2013

Fokus på förbättring


Varmt välkommen till bloggen Fokus på förbättring!

I slutet av januari 2013 presenterades en utredning med förslag på en ny skolorganisation i Årjängs kommun. Frågan engagerar många, precis som sig bör när det rör våra barn. Rätt eller fel, ja eller nej, för eller emot. Åsikterna kring utredningen går isär, men oavsett så gäller det att ha fokus på förbättring.

Med anledning av skolutredningen, politikernas stundande beslut gällande framtida skolorganisation samt den vägvisande folkomröstningen om bygdeskolorna har Föräldragruppen för skolutveckling skapat den här bloggen som en plats för frågor, funderingar och inte minst information om den politiska processen i skolfrågan.

Föräldragruppen för skolutveckling har sin klara ståndpunkt i hur frågan skall hanteras. Ni hittar vår politiska skrivelse "Förslag till beslut i fullmäktige 2013-04-29" här.

Vi hälsar dig välkommen att följa och delta i vårt arbete med fokus på förbättring. Ett arbete som berör våra barn och hela vår kommuns framtid!

Föräldragruppen för skolutveckling är en intressegrupp bestående av föräldraföreningar och föräldragrupper från skolorna i Silbodal, Töcksfors, Bön, Holmedal, Smolmark, Stommen och Blomskog.

Vill du vara med i gruppen eller har du frågor? Tveka inte att höra av dig. Alla åsikter är välkomna!
fokuspaforbattring@gmail.com

Styrelse
Cecilia Axelsson, Smolmark (Ordförande)
Marie Nävehed, Stommen (Sekreterare)
Mona Jonsson, Silbodal
Kermith Andersson, Bön
Cissi Djurberg, Töcksfors
Fredrik Eriksson, Holmedal
Sara Thell Andreasson, Blomskog

OBS! Bloggen är ett forum som vi vill hålla helt öppet för alla. Inga rasistiska uttalanden, personliga påhopp eller smutskastning av olika parter accepteras. Opassande kommentarer av detta slag kommer att plockas bort.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar